Servicii oferite

GARANTIE

SC LORAND WOOD FACTORY SRL  isi  asuma  o  garantie  de  2  ani  pentru  produsele din lemn realizate.

Garantia  se acorda  in  urmatoarele  conditii:

 • Daca produsul  a  fost  montat  de  catre  o echipa  agreata a firmei  SC LORAND WOOD FACTORY SRL  sau  in  prezenta  a  cel  putin unui  reprezentant  al
 • Daca produsul  este vopsit de catre firma SC LORAND WOOD FACTORY SRL

Nu se acorda nici un fel de  garantie ,  daca:

 • Au fost facute modificari dupa montajul acestuia.
 • In cazul produselor vopsite de catre beneficiar nu raspundem de calitatea si durabilitatea produselor.
 • S-au produs stricaciuni accidentale sau a neglijentei, a actelor de vandalism, a focului, vantului puternic, inundatiilor, traznetelor sau alte fenomene naturale,  manevrarii defectuoase, lipsa unei ingrijiri rezonabile, expunere  la substante chimice reactive, vapori sau ploaie acida, decolorarii datorate poluarii, etc.
 • Reclamatia defectiunilor, catre firma producatoare, se face in scris in termen de 5 zile de la depistarea acestora.
 • Firma are obligatia sa remedieze defectiunea in cel mai scurt timp, dar nu mai mult de 45 de zile. Cand se constata ca vina nu este a firmei producatoare este necesar prezenta unui specialist neutru beneficiarului si un reprezentant specialist din partea firmei SC LORAND WOOD FACTORY SRL.
 • Daca reclamatia este intemeiata, firma SC LORAND WOOD FACTORY SRL are obligatia sa remedieze deficientele in termen de 45 zile de la data intocmirii procesului verbal de constatare.
 • In cazul in care reclamatia este nejustificata, beneficiarul va suporta toate cheltuielile de reparatie si cheltuielile de deplasare si de transport ale materialelor si a persoanelor care se ocupa de montaj.

Serviciile cuprinse in certificatul de garantie nu cuprind remedierea daunelor:

 • Care nu au legatura cu calitatea constructiei sau a materialului lemnos;
 • Care apar dupa expirarea perioadei de garantie.

TRANSPORT

Firma noastra poate asigura transport in tara contra cost. Deasemenea transportul se poate asigura si prin Bursa de transport marfuri pentru produsele comandate in cazul montarii lor de catre beneficiar sau a gabaritului deposit. Beneficiarului produsului livrat va acoperi cheltuielile de transport.

MONTAJ

Montajul fiecarui produs se poate asigura contra-cost de catre personalul societatii. Se pot pune la dispozitie si schite pentru montajul fiecarui produs comandat.

CONSILIERE

Oferim clientilor solutii pentru alegerea dimensiunilor, design-ului produselor, optimizarea spatiului pentru pozitionarea produsului, alegerea culorilor. In cazul alegerii de a realiza montajul personal, asiguram consultanta si informatii pentru finalizarea acestuia.

PERSONALIZARE PRODUS

Fiecare produs se realizeaza pe baza de comanda, in functie de dimensiunile solicitate de fiecare client in parte, in functie de spatiul disponibil pentru realizarea si montarea produsului. Toate produsele se pot personaliza in functie de preferintele fiecarei persoane. In cazul foisoarelor, teraselor, etc, constand in: panouri de intimizare(daca se doreste intimidate in foisor din partea vecinilor sau alti factori), portite batante sau simple(daca se doreste stoparea intrarii animalelor sau alte evenimente), se pot adauga si alte elemente decorative. Culorile sunt la alegere din paletarul de culori disponibile. Sindrila bituminoasa este disponibila sub forma de model “solzi” si culorile: rosie, verde sau maro.

SCHITE & MASURATORI

Asiguram masuratori pentru realizarea lucrarilor complexe care necesita deplasarea unui specialist – inginer, pentru calcularea si vizualizarea amplasamentului realizarii viitoarei lucrari. Aceste masuratori se executa contra-cost, iar costul deplasarii se suporta de catre beneficiar. Calculatia se face in functie de kilometri si de numarul de persoane care se vor deplasa pentru aceste masuratori. In cazul concretizarii comenzii, aceste masuratori vor fi gratuite.

Se asigura si schita produsului in urma realizarii masuratorilor, pentru vizualizarea unei imagini rapide asupra viitorului produs. Aceste schite sunt gratuite in cazul masuratorilor cu plata beneficiarului. In restul cazurilor aceste schite nu se realizeaza doar pentru simple vizualizari – doar cu conditia intelegerii intre client si inginerul care realizeaza aceste schite.

Ai nevoie de ajutor sau informații?

Sună-ne de luni până vineri între 08:30 - 16:30.

Sună-ne acum!

0760.788.306

Cere detalii